Inverteres  Hűtő/Fűtő   2.60 kW / 2.93 kW (R410A)


A DC inverteres teljesítményszabályozás olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energiamegtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest. A készülék kültéri egységének ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebb a működése.

 

"BLUE FIN" bevonatú hőcserélő, mely gátolja a gombák és a baktériumok megtrelepedését

 

A plazmaszűrő egy aktív elektrosztatikus szűrő, mely először polarizálja a szennyeződést, majd elektronikusan leválasztja. Így hatékonyan távolítja el a levegőből a parányi porrészecskéket, a cigarettafüstöt, kellemetlen szagokat, baktériumokat és polleneket is.

 

Automatikus légterelés (Swing fel/le) az egyenletes légeloszlásért.

 

A hideg katalitikus szagtalanító finomszűrő egy speciális bevonattal ellátott szűrő, mely nagy hatékonysággal távolítja el a levegőből a kellemetlen szagokat és az egészségre veszélyes gázokat (formaldehideket, szerves oldószereket, stb).

 

Növelt hatékonyságú porszűrő

 

„Follow me” funkció, vagyis, kihelyezett hőérzékelés: a távirányító megfelelő gombjának megnyomása után, a szobahőmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hőérzékelő fogja végezni. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.

 

Temperálási funkció a fagyvédelem elkerülésére: megfelelő beállítást követően, a készülék automatikusan bekapcsol, ha a levegő hőfoka 8°C alá csökken, így biztosítja a fagyvédelmet. Ez a funkció különösen nyaralóknál, vagy ritkán használt lakásoknál hasznos.

 

Öntisztító funkció: megakadályozza a belső hőcserélő felület penészedését, gombásodását és a baktériumok megtelepedését a készülékben. Hűtés és párátlanítás után a távirányító gombjának megnyomásával választható ez a funkció.

 

Alacsony zajszintű üzemmód

 

Időzítés

 

Éjszakai üzemmód

 

Párátlanító üzemmód

 

Melegindítás – fűtési üzemmódban a beltéri ventilátor csak a hőcserélő felmelegedése után indul el, így nem fúj hideget Önre.

 

TURBO üzemmód

 

Automatikus téli-nyári átváltás

 

Automatikus újraindulás áramkimaradás után

 2017-es Fisher katalógusCatalog (PDF)
Catalogs
price list (xlsx)
Price list

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha

Fisher FSLIF-362AE2/FSOIF-362AE2-3F (400V) légcsatornázható klíma

  • Brands Fisher
  • Product Code: 1066-FSLIF
  • Reward Points: 100
  • Availability: In Stock
  • 1,217,930 Ft
  • 1,096,137 Ft

  • Ex Tax: 863,100 Ft